+38169778855

Kontakt

ID Trakice

Trakice ili vezice su prateća ID oprema koja se koristi za nošenje kartica oko vrata. Ne opterećuju korisnika, a savršene su za poseban vid reklame Vaše firme. Obično imaju završetak u obliku metalnog karabinjera, a mogu se završavati i sa štipaljkom ili nekom drugom zakačkom. Vrlo su praktične i upadljivog izgleda. Mogu biti od ripsa /rebraste/ ili satenske /glatke/, i štampane u svim bojama koje se prilagođavaju logotipu Vaše firme.

Yo-Yo privesci

Vid ID opreme koja je izuzetno primamljivog i upadljivog izgleda, praktična i posebno pogodna za kartice sa integrisanim čipom. Klasičan yo-yo privezak se može zakačiti za džep ili gajku pantalona, a vrpca sa štipaljkom na kraju, lako se kači za karticu, koja se jednostavno izvlači i primiče aparatu za očitavanje kartica.

PVC holderi

PVC držači kartica mogu biti izrađeni od meke ili tvrde plastike koji prekrivaju celu površinu kartice ili samo zadnju. U ponudi imamo holdere od providne meke i tvrde plastike izuzetnog kvaliteta, otporne na mehanička oštećenja i jednostavne za korišćenje.

Naše prednosti:

  • preko 10 godina iskustva
  • kompletna rešenja prilagodjena Vama
  • kvaltetan servis I podrška
  • brza izrada velikih kapaciteta
  • kartice visokog kvaliteta

Oficijalni partneri: