+38169778855

Kontakt

Briga o korisnicima predstavlja jedan od ključnih stubova uspešnog poslovanja, što se postiže kroz motivisanje kupaca da se dugoročno opredeljuju za Vaše proizvode i usluge.

Uvođenje Loyality programa baziranog na kartičnoj identifikaciji kupaca predstavlja efikasan alat za uvećanje baze kupaca, što je osnovni preduslov za stabilnost i rast prodaje.

Iz ovih razloga, kompanija Pro Elite Card je razvila sopstveni loyalty program Moj Kupac.

Pro Elite Card Loyality program “Moj Kupac” je online loyalty/gift aplikacija koja na jednostavan način vodi računa o svakom vašem kupcu i njegovim potrošačkim navikama. Bazirana je na upotrebi personalizovanih loyality/gift kartica koje se distribuiraju kupcima, a koje služe za brzu i pouzdanu identifikaciju kupca pri svakoj kupovini.

Na prodajnim mestima se postavljaju čitači loyality kartica koji se integrišu sa bilo kojim uređajem sa pristupom internetu(desktop računar, laptop računar, tablet ili smartphone urađaj). Prilikom svake kupovine, kartica člana loyality kluba se očitava i ta informacija se prosleđuje u implementirani loyality softver.

 

Već imate loyalty softver?

Tehnologija identifikacije putem kartica i čitača može biti implementirana u bilo koji postojeći loyality softver, ukoliko dolazi kao modul postojećeg informacionog sistema.

Za više informacija posetite naš websajt www.mojkupac.com.

 

Naše prednosti: 

  • preko 10 godina iskustva
  • kompletna rešenja prilagodjena Vama
  • kvaltetan servis I podrška
  • brza izrada velikih kapaciteta
  • kartice visokog kvaliteta

Oficijalni partneri: