+38169778855

Kontakt

Pro Elite Card je ovlašćeni distributer i implementator vodećih rešenja za evidenciju radnog vremena, koje u kombinaciji sa HID tehnologijama identifikacije predstavlja najnaprednije rešenje za fleksibilnu evidenciju radnog vremena zaposlenih, koje će u potpunosti odgovoriti i najkompleksnijim zahtevima. U mogućnosti smo da ponudimo kompletna rešenja namenjena kontroli pristupa i evidenciji radnog vremena.

Fleksibilna i skalabilna identifikaciona infrastruktura osnova je robusne i sigurne platforme. Zahvaljujući širokim mogućnostima definisanja različitih satnica i pravila, omogućava precizan obračun radnog vremena i pripremu podataka, koje je je kasnije moguće preneti u razne programe za obračun zarada ili HR sisteme. Sistem objedinjuje različite platforme, uređaje i tehnološka rešenja u efikasno rešenje namenjeno kontroli pristupa i evidenciji radnog vremena.

Sve ključne komponente sistema smo sami razvili, čime smo obezbedili potpunu iskorišćenost hardvera i softvera i visok nivo fleksibilnosti pri integraciji različitih komponenti drugih proizvođača kao na primer: čitača kartica, biometrijskih uređaja i komunikacionih interfejsa.

Logička kontrola pristupa

Naše prednosti: 

  • preko 10 godina iskustva
  • kompletna resenja prilagodjena Vama
  • kvaltetan servis I podrska
  • brza izrada velikih kapaciteta
  • kartice visokog kvaliteta

Oficijalni partneri: